Massage

Lægeeksamineret massør der afhjælper spændinger og smerter

Går du rundt med rygsmerter, har du fået en sportsskade, eller kunne du bare godt tænke dig at forkæle dig selv med en massage? Så kan jeg hjælpe dig. 

Jeg hedder Jane Birch, og jeg er uddannet lægeeksamineret massør, muskelterapeut, Hot Stone massageterapeut, diætist og kosmetolog. Jeg behandler mine klienter på min klinik i Vordingborg, og jeg har derfor mange klienter fra lokalområdet samt de omkringliggende områder herunder Stubbekøbing og Præstø.

Jeg har mere end 20 års erfaring som massør, og jeg har igennem mit arbejde behandlet rigtig mange klienter med forskellige problemstillinger. Jeg kan derfor hjælpe dig, hvis du eksempelvis plages af:

  • Spændinger i ryggen
  • Spændinger i lænden
  • Spændinger i nakken
  • Stivhed i kroppen
  • Kronisk hovedpine

Jeg kan tilbyde flere forskellige former for massage alt afhængigt af, hvilken massagebehandling du har behov for. Jeg tilbyder følgende:

  • Fysiurgisk massage
  • Wellness-massage
  • Hot Stone massage

Hvad koster massage?

​Jeg garanterer altid attraktive priser, uanset hvilken massagebehandling du måtte ønske. Nedenfor ses en oversigt over priserne på de forskellige massagebehandlinger, jeg tilbyder.

Ønsker du fysiurgisk massage, kan jeg tilbyde en behandling af 30 minutters og 60 minutters varighed. 

Ønsker du at forkæle dig selv med en wellness-massage, kan jeg tilbyde en behandling af 30 minutters og 60 minutters varighed.

Ønsker du Hot Stone massage, kan jeg tilbyde en behandling af 30, 45 og 60 minutters varighed.

Ønsker du en behandling af en længere varighed, er der også mulighed for det. Du kan også købe klippekort for således at opnå rabat på behandlingerne. 

Du kan læse meget mere om mine priser og behandlinger længere nede på siden.

Kontakt mig og bestil tid hos en uddannet massør

Uanset om du leder efter en sportsmassør, en fysiurgisk massør eller en helt almindelig wellness-massør, så kan jeg tilbyde lige netop den massagebehandling, du har behov for.

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at bestille en tid hos mig, er du velkommen til at ringe til mig på telefon  25 14 44 14. Alternativt kan du også skrive til min e-mail  jane@klinikdiamond.dk.