Kosmetolog

Kosmetolog der bruger økologiske og biodynamiske hudplejeprodukter

​Jeg hedder Jane Birch, og jeg er uddannet alternativ kosmetolog fra den alternative kosmetologskole i Næstved. Derudover er jeg også certificeret Dr. Hauschka-kosmetolog fra England. Jeg tilbyder kosmetologiske behandlinger til en fornuftig pris på min klinik i Vordingborg, og jeg har derfor mange kunder fra Præstø, Stubbekøbing og omegn.

​​Jeg har over 24 års erfaring som alternativ kosmetolog, og jeg har igennem min uddannelse lært at behandle huden og mennesket indefra. Det betyder, at jeg kombinerer kost, urter, vitaminer og mineraler, samtidig med at jeg behandler med 100 % økologiske og biodynamiske hudplejeprodukter. 


Produktserie fra Dr. Hauschka

Hudplejeserien fra Dr. Hauschka bygger på en filosofi om, at huden har sine egne kræfter til at genskabe og reparere sig selv og at den hudpleje man anvender skal understøtte disse funktioner. Derfor indeholder Dr. Hauschka hudplejeserien ingredienser, der styrker og fremmer hudens egne processer og rytmer samt beskytter huden mod ydre påvirkninger. Jeg er desuden også uddannet klinisk diætist.

Hele serien fra Dr. Hauschka er fremstillet uden brug af kemiske duft-, farve- og konserveringsstoffer, og den består fortrinsvis af biodynamiske og økologiske ingredienser.

Oversigt over mine behandlinger

Jeg tilbyder følgende behandlinger i min skønhedsklinik:

– Ansigtsbehandling til tør, moden, sart (rosacea/couperose), kombineret og uren hud

– Ansigtsmassage og kropsmassage

– Voksbehandling af ben, ryg, overlæbe og hage

– Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn

– Manicure og pedicure

– Epilering og elektrokosmetik

Længere nede på siden kan du finde en oversigt over mine priser på behandlingerne samt beskrivelser af hver enkelt behandling.